Magyar Étterem

Már 40 éve az Önök szolgálatában…

Kezdetek

Aki a vasi megyeszékhely, Szombathely vendéglátói berkeiben járatos, a Gól Vendéglő hallatán felkapja a fejét. Nem véletlenül, hiszen egy közismert, patinás vendéglátóhelyről van szó.

A Gólt a már megszűnt TSZKER nyitotta 1974-ben, mint egy tipikus pincehelyiséges kisvendéglőt. Azon kevés vendéglátóegység közé tartozik, amelyet 34 év alatt mindössze három üzletvezető irányított.

Sok évig a helynek vadászos jellege is volt, egyik terme vadászati motívumokkal lett díszítve, s a vadételek is domináltak az étlapon. A kisvendéglő hamar népszerűvé vált, főként kitűnő konyhájának köszönhetően. Nagy volt a forgalom, sokan ide fizettek be menüs étkezésre.

A Városligeti sporttelep, a Sportigazgatóság, a Markusovszky Kórház, valamint a Művelődési és Sportház közelsége sok vendéget eredményezett a csendes utcácskában lévő egységnek. Megfordult itt számtalan közismert személyiség, színművész, énekes, sportoló egyaránt. Meccsek, bálok, színházi és egyéb rendezvények idején egymásnak adták a vendégek a kilincset.

Nyáron pedig a kellemes környezetű kerthelyiségben kellett asztalra vadászni. Az egyre nagyobb konkurenciaharcot is megvívni kényszerülő Gól néhány évig veszített vonzerejéből, s most éppen azon dolgozunk, hogy visszahozzuk a régi színvonalat, a korábban megszokott és igényelt külső és belső designt, és visszahódítsuk a vendégeket.

Ezt most is elsősorban jó konyhával, ízletes ételekkel, profi kiszolgálással kívánjuk elérni. Ehhez szakképzett, tapasztalt munkatársak jelentik a garanciát.

aboutus-2-533x595

Mindig friss alapanyagokból készítjük el ételeink.